Teikia „Blogger“.

Avietiniai keksiukai su kokosais

by - 09:03




Purūs bei saldžiarūgščiai keksiukai. Labai vasariški, drėgni ir avietiniai, o kokoso drožlės suteikia pyragaičiams malonų traškesį. Kas ragavo labai gyrė! Puikiai tiks iškylaujantiems gamtoje ar tiesiog mėgstantiems pasmagūriauti vasarinėmis uogomis bei saldumynais!



Reikės:

  • 250g aviečių;
  • 50g kokosų drožlių;
  • 60g sviesto;
  • 120g cukraus;
  • kiaušinio;
  • 180ml liesos grietinėlės;
  • 30g juodojo šokolado;
  • žiupsnelio druskos;
  • 200g miltų;
  • šaukštelio kepimo miltelių;
  • šaukštelio vanilinio cukraus.

Sviestą ištirpinkite ir atvėsinkite. Tada išplakite su cukrumi, kiaušiniu, 125g aviečių ir grietinėle. Paskui suberkite kokosų drožles, susmulkintą šokoladą ir druską. Tuomet suberkite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir išmaišykite. Gautą masę sudėkite į popierines keksiukų formeles ir įspauskite likusias avietes ant viršaus. Kepkite 25 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, kol gražiai apskrus.

SaveSave

You May Also Like

0 komentarai (-ų)