Jogurtinis keksas
Reikės:
- 2 kiaušinių;
- 100g cukraus;
- 100g sviesto;
- 400g miltų;
- šaukštelio vanilinio cukraus;
- 200g natūralaus jogurto;
- 2 šaukštelių kepimo miltelių;
- saujos razinų.
Sviestą išlydykite, šiek tiek atvėsinkite, kad nebūtų karšta, ir išsukite su kiaušiniais ir cukrumi.
Į sviesto ir kiaušinių masę persijokite miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite. Razinas pavoliokite miltuose, kad šie tolygiai pasiskirtytų, ir įmaišykite į tešlą.
Į masę įpilkite jogurto, dar kartą viską gerai išmaišykite, krėskite į norimos formos aliejumi išteptą apvalią kekso skardą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
0 komentarai (-ų)