Teikia „Blogger“.

Šokoladiniai keksiukai su Nutella įdaru

by - 05:54





Pagaliau sulaukiau taip ilgai laukto sniego. Lauke visur balta balta ir gražu, kaip tik tokią žiemą aš ir myliu! 

Žinoma, grįžus namo norisi užsidėti minkštą ir šiltą chalatą, atsigauti nuo šaltuko su puodeliu arbatos ir saldumynu. Būtinai reikia pasikrauti enerigos po įtemptos darbo dienos! O keksiukai visad yra labai greitai pagaminami ir puikiai tinka dienai užbaigti. Atradus šį receptą labai nudžiugau, nes tarp ingredientų atradau ir Nutellą, kurią mėgsta ne vien tik maži, bet ir dideli. Šis kremas puikiai tinka ne vien tik su vaniliniais, bet ir šokoladiniais keksiukais! Nutellą desertuose naudoju jau labai ilgai, tad tikrai žinau, kad kepinių skonis tikrai neapvils!





Reikės:

  • 3/4 stiklinės miltų;
  • 2 šaukštų kakavos;
  • 1/2 stiklinės cukraus;
  • šaukštelio kepimo miltelių;
  • žiupsnelio druskos;
  • 50ml aliejaus;
  • kiaušinio;
  • 100ml pieno;
  • Nutellos;
  • sviesto, šokolado ir pabarstukų papuošti.

Sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius ir druską.
Supilkite aliejų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite.
Užpildykite maždaug pusę keksiuko formelės tešla, šaukšteliu įkrėskite Nutellos kremo ir vėl užpilkyte tešla nepilnai, nes keksiukai kepdami išsipūs.
Kepkite apie 12 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Palaukite, kol atvės. Tuo metu paruoškite glaistą - ištirpinkite truputį sviesto ir šokolado. Paruoštu glaistu apliekite keksiukus ir papuoškite pabastukais.






You May Also Like

0 komentarai (-ų)