Teikia „Blogger“.

Šokoladinių putėsių desertas su vyšnių džemu

by - 10:07




Radau magnetuką su šiuo receptu pirkdama kreminio sūrio „Philadelphia“ pakuotę. Tai itin paprastas receptas, o pagal mano skalę desertas vertinamas visais 10 balų. Visada mėgau gaminti itin paprastus desertus puodelyje. Parduotuviniai putėsiai tiesiog manęs nežavi, o namuose pagamintas gėris stulbina ne tik išvaizda, bet ir skoniu.




Reikės:

  • 175g šokoladinio grietinėlės sūrio „Philadelphia Milka“;
  • 150ml 35% riebumo grietinėlės;
  • 200g vyšnių uogienės;
  • 20g juodojo šokolado.

Iki standumo išplakite grietinėlę. Atskirame dubenyje sudėkite sūrį „Philadelphia Milka“ ir plakite, kol jis bus vientisos kreminės konsistencijos. Atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę.
Kiekvieną desertų taurelę iki pusės užpildykite vyšnių uogiene. Ant viršaus užpilkite šokoladinių putėsių.
Desertus sudėkite į šaldytuvą ir atvėsinkite. Prieš patiekdama gausiai apibarstykite kapotu šokoladu.

You May Also Like

0 komentarai (-ų)