Teikia „Blogger“.

Lietinių tortas su šilauogėmis

by - 11:39




Nusprendžiau šią rugpjūčio mėnesio paskutinę dieną įsprausti dar vieną įrašą. Tema labai trumpa ir aiški: vasaros pabaiga ir kaip pasitikti rudenį su džiaugsmu. Nuotaikos praskaidrinimui, vasara greituoju metu niekur nedings, kadangi oras lauke pranašaujamas gana nuostabus ir šiltas. Linkiu pradėti šį darbingąjį sezoną su motyvacija pasiekti užsibrėžtus tikslus ir niekam neleisti jų griauti. Net nespėsime pajusti, o vasara ir vėl atlėks kaip žaibas, tad niekada nereikia per daug sielotis! Mano manymu, kiekvienas metų laikas yra savaip gražus bei brangus.

Aš, didžiausia rudens bei šaltojo sezono fanatikė, visada lauksiu Jūsų čia, Miss Baklažan tinklaraštyje! Žadu labai spalvingą bei intuziastišką naująjį sezoną, tad pasimatykime rudenį su krūva naujų saldumynų skanumynų!






Reikės:

Lietinių tešlai:

  • 2 kiaušinių;
  • 50ml pieno;
  • 50ml vandens;
  • 150g miltų;
  • aliejaus kepti;
  • druskos pagal skonį.
Kremui:
  • 300g varškės;
  • 80g tepamojo sūrio;
  • 50g cukraus;
  • 300g šilauogių;
  • miltelinio cukraus papuošti.

Paruoškite lietinių tešlą: kiaušinius išplakite, sumaišykite su visais likusiais tešlos ingredientais. Lietinius kepkite ant silpnos ugnies, kol gražiai apskrus. 
Visus kremui skirtus ingredientus sumaišykite.
Lietinius ištepkite gautu kremu ir susluoksniuokite. Paskutinis turi būti kremo sluoksnis. Viršų papuoškite šviežiomis šilauogėmis ir apibarstykite milteliniu cukrumi. 

SaveSave

You May Also Like

0 komentarai (-ų)