Teikia „Blogger“.

Maskarponės tortas su braškėmis

by - 14:30




Pagaliau galiu džiaugtis gražiomis nuotraukomis. O kaip stengiausi šį kartą! Prie gėlių, rankose, visaip laikau tą tortuką, kad tik gražesnės nuotraukos būtų. 

Taip pat džiaugiuosi šių metų gausiu uogų derliumi. Dabar galiu virti ir uogienes, gaminti šeimos pamėgtus desertus, žinoma, ir valgyti. Reikia džiaugtis šiais mažais bei gardžiais dalykėliais, kol dar neatėjo laikas šalčiams. 








Reikės:
  • 300g maskarponės sūrio;
  • 300g jogurto su braškėmis;
  • pakelio sausainių;
  • 100g sviesto;
  • 50g cukraus;
  • pusės citrinos sulčių;
  • pakelio vanilinio cukraus;
  • 400g šviežių braškių;
  • 30g želatinos;
  • 50ml brendžio.

Sausainius sutrupinkite, apšlakstykite brendžiu ir lydytu sviestu, gerai išmaišykite ir ant dugno klokite į formą.
Braškes nuplaukite, nusausinkite, dalį jų perpjaukite pusiau ir išdėliokite ant sausainių masės.
Jogurtą ir maskarponės sūrį išplakite elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Suberkite cukrų, supilkite citrinos sultis ir dar kartą gerai išplakite.
Želatiną išbrinkinkite, kaip nurodyta ant pakuotės, ištirpdykite, kiek atvėsinkite, supilkite į maskarponės ir jogurto masę, gerai išmaišykite ir sukrėskite ant sausainių.
Tortą puoškite per pusę perpjautomis braškių puselėmis ir 3 val. padėkite šaltai.








You May Also Like

0 komentarai (-ų)