Mangų ir jogurto desertas
Pavasario pabaigoje nusipirkau kelis labai dailius stiklainėlius. Visada naršydama Instagram programėlėje prisižiūriu įdomiausių ir hipsteriškų desertų nuotraukų, o desertai stiklinėse bei stiklainiuose man atrodo labai vasariškai ir profesionaliai.
Tai - sveikesnis desertas mano tinklaraštyje, tad jį galima pavadinti netgi sveika pusryčių alternatyva, puikiai atgaivinančia bei pasaldinančia gyvenimą. Drąsiai galima modifikuoti šią receptūrą ir mangą pakeisti vasariškomis uogomis ar kitu vaisiumi ir į jogurtą įdedant netgi trintų bananų.
Reikės:
- 2 mangų;
- 400g graikiško jogurto;
- šaukšto šviežių mėtų;
- 2 šaukštų rudojo cukraus.
Mangus nulupkite, supjaustykite ir sutrinkite elektriniu trintuvu.
Į jogurtą suberkite rudąjį cukrų ir mėtas. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu ir supilkite į stiklinius indus. Ant viršaus pilkite mangų tyrę. Viršų papuoškite mėtų lapeliais. Skanaus!
0 komentarai (-ų)