Teikia „Blogger“.

Krekerių skruzdėlynas

by - 13:39





Vasarai jau įpūsėjus lauke prasidėjo dideli karščiai. Termometro stulpeliui šoktelėjus virš 28 laipsnių temperatūros einu prie jūros. Taip, prie jūros. Tikriausiai tai vienintelė vieta, kurią žmonės nežmoniškai dievina, o aš - ne. Susiruošiau ir aš į šią įsvajotąją vietą, nes esu baltas baltas vaiduoklis: mano oda yra blyški ir balta, netgi atrodo, kad sirgčiau kokia labai rimta liga. Ir tai yra labai keista, kadangi esu pajūrio mergaitė.

Dar viena priežastis, kodėl nemėgstu būti prie jūros - saulė. Grįžau tarsi krabas su nudegusia kairia puse.

Kai lauke tokie dideli karščiai tikrai nesinori nieko daryti. Motyvacija rašyti, kurti dingsta ir lieki tuščias, kaip koks naktį išvargintas žurnalistas. Todėl ir rašyti šį tinklaraštį pasidarė labai sunku. Galva perkaitus ir nesugalvoju, ką įdomesnio parašyti, ne vien apie desertus. Bandau išsiaiškinti, ar verta rašti tinklaraštį apie kitus savo hobius, pavyzdžiui: makiažą, madas, rankdarbius? Beje, tą tinklaraštį pradėjau rašyti jau prieš kelis metus, bet niekaip neradau motyvacijos toliau kurti.

Na o grįžtant prie šio tinklaraščio, man jį rašyti patinka, net labai, nors ir vasara! Džiaugiuosi, kad karts nuo karto randu kelis labai malonius komentarus. Žinoma, spragų šiame tinklaraštyje kurdama randu, bet manau, kad dar yra kur tolubėti. Štai ir atkeliavus liepai laukiu vis daugiau skaitytojų ir džiuginu savo receptais!





Reikės:

  • 400g karamelizuoto sutirštinto pieno;
  • 100g sviesto;
  • 300g nesūdytų krekerių;
  • šaukštelio vanilinio cukraus.

Karamelizuotą sutirštintą pieną ir sviestą per naktį palaikykite kambario temperatūroje. Kitą dieną elektriniu plaktuvu šiuos produktus išplakite. Įmaišykite vanilinį cukrų. Į masę suberkite krekerius.
Pasirinktą indą išklokite maistine plėvele ir sukrėskite paruoštą masę. Paviršių išlyginkite ir suspauskite. Kruopščiai uždenkite maistine plėvele. Per naktį laikykite šaldytuve. Jeigu šaldysite ilgiau, krekeriai bus minkštesni.
Nuimkite maistinę plėvelę ir pyragą supjaustykite.





You May Also Like

1 komentarai (-ų)