Teikia „Blogger“.

Baltojo šokolado keksiukai su pistacijomis

by - 11:38





Pagaliau sulaukėme labai šiltų ir malonių vasariškų orų! Negaliu patikėti, kad vasara net už mėnesio... Labiausiai laukiu šviežių vaisių, uogų, kelionių ir kelionių prie jūros. Po truputį užrašų knygutę papildau vasariškais receptais, kuriuos tikrai įkelsiu į šį tinklaraštį! O gal turite kokių idėjų receptams? Visada laukiu Jūsų laiškų skiltyje "Siūlykite receptą".

O šiandien dalinuosi neseniai atrastu labai purių ir gardžių keksiukų receptu. Kadangi šiems keksiukams nereikia jokių specialių sezoninių ingredientų, juos galite gaminti tiek šaltą žiemos vakarą, tiek karštą vasaros popietę. Baltojo šokolado ir pistacijų mėgėjams tikrai patiks!






Reikės:

  • 250ml riebaus pieno;
  • 70g sviesto;
  • kiaušinio;
  • 100g miltelinio cukraus;
  • 100g baltojo šokolado;
  • 50g nesūdytų pistacijų;
  • 250g miltų;
  • 2 šaukštelių kepimo miltelių.

Indelyje virš garų ištirpinkite baltąjį šokoladą. Minkštą sviestą išsukite su milteliniu cukrumi. Paplakite kiaušinį ir, nuolat maišydama, supilkite į sviesto masę. Sudėkite ištirpintą šokoladą ir iš lėto supilkite pieną. Suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir įmaišykite susmulkintas pistacijas.
Masę sukrėskite į paruoštas formeles ir kepkite 35 min. iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Mediniu iešmeliu patikrinkite, ar keksiukai iškepę.
Tiekite apibarsčius milteliniu cukrumi.

You May Also Like

0 komentarai (-ų)