Purūs vafliai su jogurtu ir uogomis
Reikės:
- 500g miltų;
- 3 šaukštelių kepimo miltelių;
- 2 šaukštų cukraus;
- 2 kiaušinių;
- 250ml pieno;
- šaukštelio vanilinio cukraus;
- 80g sviesto;
- 200g jogurto;
- saujelės šaldytų uogų.
Miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų persijokite per sietelį į gilų dubenį, suberkite cukrų ir viską gerai išmaišykite. Į kitą indą įmuškite kiaušinius, juos išplakite iki purumo. Šiek tiek pašildykite pieną ir išlydykite sviestą. Į kiaušinius įmaišykite šiltą pieną su sviestu ir viską išsukite. Galiausiai suberkite miltų mišinį ir išmaišykite. Uždenkite tešlą rankšluoščiu ir bent pusvalandį brinkinkite.
Įkaitintoje vaflinėje iškepkite vaflius. Juos tiekite su uogomis ir jogurtu.
0 komentarai (-ų)