Teikia „Blogger“.

Pasiflorų kremas

by - 11:25




Pasiflorai - gana įdomaus, gaivaus skonio vaisiai, kuriuos pirmą kartą panaudojau desertų gaminime prieš savaitę. Kitaip vadinami marakujomis, pasiflorai sužavėjo visą mano šeimą išskirtiniu skoniu ir iki šiol negirdėtu pavadinimu. Na, nebūtų šis vaisius toks brangus (parduotuvėje už 3 pasiflorus sumokėjau 2 eurus) - valgyčiau kasdien. 

Seniai susiradusi šį receptą pagaliau pasiryžau nusipirkti šio gaivaus vaisiaus ir suplakti labai gardų desertą. Grietinėlės mylėtojams šis desertas ypač patiks, o gurmanai, pajutę malonų egzotiško vaisiaus skonį, liks maloniai nustebinti. 




Reikės:

  • 3-4 pasiflorų;
  • 300ml plakamosios grietinėlės;
  • 150g saldinto sutirštinto pieno.

Grietinėlę išplakite iki standumo. Supilkite saldintą sutirštintą pieną bei pasiflorų sėklytes ir vėl masę trumpai išplakite. Desertą supilstykite į norimus indelius. Viršų papuoškite pasiflorų minkštimu. Prieš patiekiant laikykite šaldytuve bent 30 min. 

You May Also Like

0 komentarai (-ų)