Teikia „Blogger“.

Tinginys su apelsinų žievelėmis

by - 10:51




Rašau šį įrašą gulėdama lovoje ir sunkiai serganti. Džiaugiuosi, kad greitai paleido iš ligoninės, tad skubėjau grįžti namo žiūrėti filmus, skaityti knygas, gerti arbatėlę ir rašyti naują įrašą. 

Šį kartą pristatau skanųjį tinginio pusbrolį. Paeksperimentavau su skirtingais skoniais, bet labiausiai pasisekė su aplesinais. Galbūt dėl to, kad šiuo metu apelsinai yra labai skanūs! Taigi, jeigu norite lengvo, gardaus ir gaivaus deserto, būtinai išbandykite šį netradicinį tinginio variantą!


Kitų tinginio variacijų receptai:
Tradicinis kakavinis tinginys
Tinginys su karamele ir riešutais
Krekerių skruzdėlynas




Reikės:

  • 2 šaukštų tarkuotų apelsino žievelių;
  • 360g sausainių;
  • 180g sviesto;
  • indelio saldinto sutirštinto pieno.

Sausainius sutrupinkite. Sviestą išlydykite ant silpnos ugnies. Tada supilkite sutirštintą pieną, suberkite apelsino žieveles, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Į gautą masę suberkite sausainius, gerai išmaišykite. Norimą indą išklokite maistine plėvele ir sukrėskite paruoštą masę. Paviršių išlyginkite ir paspauskite. Kruopščiai uždenkite maistine plėvele. Laikykite šaldytuve apie 2 val., kol sustings. 


SaveSave

You May Also Like

1 komentarai (-ų)